Nieuw: Edu Drone Pack™

Deze blog wordt u aangeboden door Drone Class, uw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Drone Class biedt scholen en organisaties die zich willen professionaliseren op het gebied van drones een handig alles in 1 pakket aan: Edu Drone Pack™.

Toestel, opleiding en toepassing

Met Edu Drone Pack™ ontvangt u:

  • DJI Mavic Air 2 of Mavic 2 Pro
  • Online opleiding (ROC-light of straks het EU Dronebewijs) incl. examen
  • Optioneel Pix4D handleiding en support

Toestel: Beste keuze

De Mavic Air 2 is afgelopen maand door DJI uitgebracht. Het is een ideale drone om mee te leren vliegen. Niet te duur, wel geavanceerd. U kunt in 4K filmen vanuit de lucht. Voor wie meer wil is er de DJI Mavic 2 Pro. Een zeer populair toestel dat ook heerlijk vliegt en mooie opnames maakt. Met de iets grotere sensor kunt u ook gedetailleerde foto's maken, wat van pas komt bij Pix4D.

Deze video is gemaakt met de Mavic 2 Pro.

Opleiding: Online Leren

Als school of organisatie vliegt u beroepsmatig en is er een bedrijfsvergunning nodig om dit legaal te kunnen doen. ROC-light is tot de invoering van de nieuwe EU drone regels relevant. Daarna wordt dit vervangen door het EU Dronebewijs.

Wij zullen u adviseren, opleiden en examineren in het Edu Drone Pack™.

Toepassing: Inspecteer objecten met Pix4D

Naast het maken van foto's en video, willen wij u graag meenemen in een andere toepassing van drones: het inspecteren van objecten. Met Pix4D voert u een geautomatiseerde vlucht uit, waarbij honderden foto's worden gemaakt van het object. De software van Pix4D zal alle foto's daarna voor u stitchen, zodat er een 3D model uitkomt dat u kunt bekijken. Hoe dit werkt leggen wij uit in een handleiding. Ook kunt u ons vragen stellen, als er iets niet duidelijk is.

Keuzemogelijkheden

In dit schema ziet u de varianten om uit te kiezen:

Vragen?

Het Edu Drone Pack™ is vanaf nu verkrijgbaar. Voor vragen neem gerust contact op.

Relevante artikelen