Online leren voor het EU Dronebewijs - EU Dronebewijs

Misschien heeft u het al eens vaker uitgeprobeerd of is dit uw eerste keer. Studeren in een digitale leeromgeving. U gaat er gebruik van maken. Hoe werkt het? Wat kunt u verwachten en welke tips zijn er om zelfstandig te leren?

Inloggen

Om in te loggen op de online cursus van het EU Dronebewijs heeft u een e-mailadres en wachtwoord nodig. Deze gegevens ontvangt u direct na uw bestelling.

Een module kiezen

De cursus bestaat uit een aantal modulen. Een module is een hoofdstuk waarin leerstof wordt behandeld die bij elkaar hoort. Onze modulen bekijkt u online in uw browser. U kunt de sheets niet downloaden. Wel kunt u een samenvatting van de sheets als pdf downloaden om offline te gebruiken.

Een oefentoets maken

Na het doorlopen van de modulen kunt u - ter voorbereiding op het online examen - een oefentoets maken. Dit is een simulatie van het examen met vragen over de inhoud van de modulen. De oefentoets bevat meerkeuzevragen met vier antwoordalternatieven waaruit u steeds het juiste antwoord moet kiezen.

Demo

Ervaar zelf een module Online Leren via de site van Drone Class.

EU Dronebewijs

Van ons kunt u een comfortabele digitale leeromgeving verwachten, die het beste op laptop of tablet werkt. U kunt de cursus ook op een smartphone volgen via een speciale app.

Vanuit Drone Class hebben wij onderwijskundige ervaring in het ontwikkelen van online cursussen. In 2018 zijn wij gestart met Online Leren, een theorie opleiding voor ROC-light die volledig digitaal is.

Drone Class heeft de beste digitale leeromgeving voor u beschikbaar.

Studietips

U wilt natuurlijk het liefst meteen met uw drone aan de slag. Dat begrijpen wij volkomen. De online cursus zullen wij niet uitgebreider maken dan nodig is. U heeft alle vrijheid om binnen de digitale leeromgeving modulen wel of niet te doorlopen. Wel moet u natuurlijk het online examen halen voordat u uw dronebewijs heeft verdiend.

Zelfstudie vraagt altijd om een stukje discipline van de cursist. Probeer de online cursus op uw gemak te voltooien en neem daar even de tijd voor. De oefentoets geeft u inzicht in welke leerstof u al beheerst of nog (net) niet.

Aan het eind kunt u ons laten weten wat u van de online cursus vindt en uiteraard stellen wij uw feedback op prijs. Niet tevreden, zeg het ons. Tevreden, zeg het tegen anderen!

Drone opleidingenOpen categorie

2 reacties

Sem

Sem

Dag Wessel, jouw e-mail heb ik inmiddels beantwoord. Even hier nog een reactie voor andere lezers. De minimumleeftijd in Nederland is 16 jaar. Deze zal voorlopig niet worden verlaagd.

Wessel

Wessel

Word de minimum leeftijd nog verlaagt? Anders moe tgen heel veel jongeren met een drone, waaronder ik (15), een naar wachten om weer te mogen vliegen als je al ervaring hebt

Geef een reactie

Alle reacties worden beoordeeld voor publicatie.

Uitgelicht

#Competentie certificaat Geen schriftelijk examen
Drone Class EU Dronebewijs
ActieprijsV.a. € 99,00 Standaard prijs€ 120,00
Reviews
Beschikbaar
Basisopleiding specifieke categorie - EU Dronebewijs
Drone Class Basisopleiding specifieke categorie
ActieprijsV.a. € 499,00 Standaard prijs€ 603,00
Reviews
Beschikbaar