Advies op maat


Drone Class

Wist u dat wij een slagingspercentage van 86% hebben? Uit evaluatie blijkt dat onze klanten gemiddeld een 8,9 als cijfer geven voor hun opleiding. Daar zijn wij trots op!

Tot onze opdrachtgevers behoren het MKB, gemeenten en scholen. Wilt u ook succesvolle scholing?

Contact ons

Onafhankelijk

Omdat wij geen drones verkopen, staan wij neutraal tegenover merken, modellen en verzekeraars. Vanuit uw behoefte aan functionaliteit kunnen wij een onderbouwde aanbeveling doen voor het type toestel, de benodigde payload (camera of sensor) en verzekering.

Expertise en netwerk

Onze expertise ligt op het snijvlak van drones, vliegen en het verzorgen van training. Wij hebben in ons netwerk verschillende Nederlandse en internationale drone bedrijven (bouwers, vliegers en analisten) die u verder kunnen helpen.

Opleiding: theorie en praktijk

Bij de aanschaf van een toestel hoort professionalisering. Niet alleen is het in veel gevallen verplicht om een piloot op te leiden, het is altijd verstandig. Naast training in theorie bevelen wij ook vlieglessen aan. Al is het maar een dagdeel oefenen met een drone om bewust te worden van de mogelijkheden die het toestel biedt, veiligheidsaspecten, regels en privacy. Ook al is uw drone nog zo technisch geavanceerd, het kan nog steeds misgaan tijdens een vlucht. Onze mening is dat een piloot specifieke kennis en vaardigheden nodig heeft om het toestel ten alle tijden veilig te kunnen besturen.

Wij trainen dus zowel in theorie als de praktijk van het vliegen.

Maatwerk

Aanschaf van een drone en opleiding zijn maatwerk. Daarom stemmen wij een kort plan met u af, gericht op een efficiënte manier van aanpak. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld in-company training verzorgen. U ontvangt uiteraard eerst een vrijblijvende offerte.

Uw vragen kunt u hieronder aan ons stellen.

Contact