Actie: Foto bij uw bestelling

Bestel nu tussen 22 en 29 november (Cyber Monday) bij Drone Class de opleiding A1+A3 en/of A2 en u ontvangt van ons een gratis afdruk (40x50 cm) van een foto naar keuze. Deze wordt gratis naar u verzonden. 

Bestelt u in ėėn keer A1+A3 en A2 bij ons dan wordt uw gratis vergroting ingelijst in een zwarte aluminium lijst. Ter waarde van € 65,-.


Na bestelling van uw opleiding bij Drone Class ontvangt u van ons bericht hoe u uw foto digitaal moet aanleveren. U moet uw foto vóór 15 december uploaden naar ons! Hoe eerder u bestelt hoe eerder u uw gratis vergroting in huis heeft.

Bestel het EU Dronebewijs

Ready for take-off

Deze geslaagde deelnemers hebben een Google review achtergelaten.

Review EU Dronebewijs

Dirk Schouten

5.0/5
EU Dronebewijs (start)
De online cursus is mij goed bevallen en de stof wordt op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd. Ook de registratie bij de RDW verliep vlekkeloos.
Review drone vliegbewijs

Wim Breeman

5.0/5
EU Dronebewijs (start)
Super duidelijke cursus, goede herhalingsvragen en proefexamens. Goede online lessen en zeer goed te doen voor iedereen. Top!
Review drone certificaat

Emilia Cremonini

5.0/5
EU Dronebewijs (start)
Prima opleiding met duidelijke uitleg en onbeperkte herkansing binnen de 30 dagen toegang. Ik ben er soepel en snel doorheen gegaan.
Review drone brevet

Mario Schoenmakers

5.0/5
EU Dronebewijs (start)
Bij eerste aanblik van de site kun je een deel van de opleiding al bekijken. Dit stond mij direct aan qua uitleg en methodiek. Daarna besteld en aan de slag.

Experts in drone opleidingen

Drone Class is een gespecialiseerd opleidingsbedrijf in de drone industrie. Een erkende en ervaren opleider voor drone piloten.

Drone Class biedt opleidingen aan voor bedrijven, gemeenten, scholen en particulieren. Vanuit de ervaring met het ontwikkelen van opleidingen en trainingen en de passie voor het vliegen met drones, is de perfecte mix gevonden voor een professionele en toegankelijke opleiding. Daarbij combineert Drone Class vakkennis met de kunst van het uitleggen.

Vanuit Duiven verzorgt Drone Class voor de Benelux en Europa de online opleidingen voor vliegen in de open en specifieke categorie. 

Meer over ons