Laatste kans: ROC-light

Bent u ondernemer of medewerker van een bedrijf of organisatie, dan kunt u bij Drone Class op 18 en 19 mei a.s. terecht voor onze laatste ROC-light avondopleiding.

Waarom ROC-light?

De bedrijfsvergunning ROC-light heeft u nodig om tot 1 juli a.s. legaal te opereren en biedt u zekerheid dat u dit mag blijven doen tot 30 juni 2021.

Micro en mini drones

Binnen ROC-light, dat een ontheffing is van ROC, wordt onderscheid gemaakt tussen drones lichter (micro drones) en zwaarder (mini drones) dan 1 kilo. Voor het opereren met mini drones dient u als piloot een theorie examen af te leggen.

Niet stilzitten, regel alvast een aantal zaken

Wilt u in mei de ROC-light opleiding volgen, dan is het zeer verstandig om nu alvast de overige zaken voor uw bedrijfsvergunning ROC-light in orde te maken:

Samen met het certificaat van voltooiing (dat u na het theorie examen van ons ontvangt) dient u daarna de aanvraag voor de bedrijfsvergunning ROC-light in. Vergeet niet om de ontheffing voor het Bewijs van Luchtwaardigheid mee aan te vragen.

Er kunnen meerdere piloten en toestellen aan de bedrijfsvergunning ROC-light worden toegevoegd. De bedrijfsvergunning is niet overdraagbaar naar een ander bedrijf of organisatie.

Als piloot op de bedrijfsvergunning

U komt als piloot op de bedrijfsvergunning ROC-light te staan. Bij de ILT kunt u geen individueel vliegbewijs voor ROC-light aanvragen.

Heeft u of heeft uw bedrijf/organisatie géén bedrijfsvergunning aangevraagd voor 1 juli a.s., dan is uw certificaat van voltooiing niet meer te verzilveren. ROC en ROC-light houden namelijk op te bestaan.

ROC-light theorie avondopleiding bij Drone Class

Maandag 18 en dinsdag 19 mei a.s., 18.30 - 21.30 u. in Duiven, bij Arnhem. Het theorie examen staat gepland op woensdag 3 juni a.s. 18.30 u.

Als u zich aanmeldt, dan ontvangt u begin mei toegang tot Online Leren.

Geef een reactie

Uitgelicht

RPA-L theorie
Drone Class RPA-L theorie
€ 1.795
Beschikbaar
Vliegles (60 min.)
Drone Class Vliegles (60 min.)
Vanaf € 120
Beschikbaar