Onderwijsconferentie Drones


Op donderdag 7 november a.s. organiseert Drone Class een landelijk event voor scholen met verschillende keynotes en workshops. Welkom bij de Onderwijsconferentie Drones 2019 in Arnhem.

Wiebe de Jager

Dronewatch is een van de bekendste sites gespecialiseerd in drone nieuws. Oprichter Wiebe de Jager geeft een Drone Update 2020, op maat gemaakt voor het onderwijs.

Anne Topma

TechniScience is onderdeel van Heutink, dat 75% van alle middelbare scholen in Nederland bedient met methoden, hulpmiddelen en meubilair. Anne Topma zal vertellen over zijn ervaringen met drones in de klas, waaronder een leerlijn met de Tello Edu.

Youri van Helden

AceCore Technologies is een trotse, Nederlandse drone bouwer die innoveert door krachtige, redundante drone systemen te bouwen. Youri van Helden neemt u mee in de wereld van de drone industrie.

Workshops

Er zijn workshop over de Tello, ROC-light, het bouwen van drones in de klas en RPA-L die 's-middags worden verzorgd.

Project Drones

Er is vanuit vmbo scholen en praktijkonderwijs veel belangstelling voor ons nieuwe spelconcept Project Drones. Verschillende pilots gaan in 2020 draaien. U kunt met Sem van Geffen en mij in gesprek daarover tijdens de lunch of borrel.

Aanmelden

Scholen kunnen zich via de conferentie website nog aanmelden voor de conferentie tot uiterlijk 24 oktober a.s.

0 reacties

  • Er zijn hier (nog) geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Drone Class

Wist u dat wij een slagingspercentage van 86% hebben? Uit evaluatie blijkt dat onze klanten gemiddeld een 8,9 als cijfer geven voor hun opleiding. Daar zijn wij trots op!

Tot onze opdrachtgevers behoren het MKB, gemeenten en scholen. Wilt u ook succesvolle scholing?

Contact ons