Op weg naar het EU Dronebewijs - EU Dronebewijs

Vanaf 1 januari a.s. beginnen we bij Drone Class met het aanbieden van het EU Dronebewijs in Nederland. In deze blog meer informatie over de aanloop naar deze startdatum.

Het EU Dronebewijs

Wij gaan u opleiden voor het EU Dronebewijs. Met een comfortabele digitale leeromgeving, snelle service en online examens.

November 2020

Wij gaan stoppen met het aanbieden van ROC-light. Tot eind oktober a.s. kunt u, als bedrijf of ondernemer, nog een online of klassikale opleiding bestellen. In november vinden de laatste trainingen en examens plaats. 

December 2020

Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen als eerste de mogelijkheid om zich aan te melden voor het EU Dronebewijs. U betaalt vooraf en krijgt toegang op 31 december a.s., maar uw plaats in Online Leren is alvast gereserveerd.

Bij de RDW kunt u uzelf als drone piloot registreren (23 euro kosten per jaar).

Januari 2021

U kunt het EU Dronebewijs bestellen! Volg online de modulen en haal zelf het online examen voor het basiscertificaat. Eind januari kunt u op voor het schriftelijk examen A2. Bij de RDW vraagt u uw certificaat aan (10 euro kosten per certificaat).

Daarnaast starten onze speciale vlieglessen, die u helpen bij zelftraining.

Voorjaar 2021

U kunt het EU Dronebewijs ook in de vorm van een klassikale training volgen, wat betekent u, naast online zelfstudie, les krijgt van een trainer. Deze training kan met vliegles worden gecombineerd. Interesse? Neem met ons contact op.

Vragen beantwoorden

Uit de afgelopen seminars blijkt dat er nog veel vragen zijn waar geen antwoord op gegeven kan worden. U kunt uw vragen hieronder stellen. Zodra wij antwoord weten, reageren wij. Ook zullen we onze FAQ pagina aanvullen, zodra het ministerie of de ILT meer informatie hebben gegeven.

Drone opleidingenOpen categorie

1 reactie

Sem

Sem

De RDW heeft ons medegedeeld dat zij nog niet kunnen garanderen in januari a.s. certificaten uit te reiken. Hoewel in de webinar van de Rijksoverheid anders werd verteld, is men nog niet klaar voor 31 december a.s. Dit komt, omdat de RDW met de drone opleiders persoonsgegevens moet uitwisselen, wat juridisch ingewikkelder ligt dan de RDW in eerste instantie dacht. Ook is er nog geen technische oplossing. Wij houden u op de hoogte.

Geef een reactie

Alle reacties worden beoordeeld voor publicatie.

Uitgelicht

#Competentie certificaat Geen schriftelijk examen
Drone Class EU Dronebewijs
ActieprijsV.a. € 99,00 Standaard prijs€ 120,00
Reviews
Beschikbaar
Basisopleiding specifieke categorie - EU Dronebewijs
Drone Class Basisopleiding specifieke categorie
ActieprijsV.a. € 499,00 Standaard prijs€ 603,00
Reviews
Beschikbaar