Welkom bij EU Dronebewijs


Het is zo ver! Drone Class heeft een online platform geopend voor uw dronebewijs, opleidingen, vlieglessen en teambuilding met drones.

Blik op de toekomst

De naam 'EU Dronebewijs' is gekozen met het oog op 1 juli 2020. Vanaf deze dag moeten particulieren en ondernemers een verplicht dronebewijs halen voor vliegen in de open categorie. Via dit platform informeren wij u. Straks kunt u ook een online opleiding volgen. Hiermee kunt u zich voorbereiden op het examen.

Actuele opleidingen

Als u beroepsmatig wilt vliegen met drones, dan heeft u nu ook al behoefte aan een theorie opleiding. ROC-light bieden wij aan in de vorm van een avondopleiding en via Online Leren. Ook zullen wij een RPA-L opleiding gaan verzorgen.

Naast theorie opleidingen kunt u - vanaf medio augustus - ook professionele vlieglessen volgen. Dat raden wij echt aan. Wij leren u een drone besturen in GPS, ATTI en/of Manual mode.

Teambuilding en workshops

Drone Class maakt van uw teamuitje of teambuilding een succes. Wij geven vliegles met mini drones, verzorgen op verzoek Drone Stratego of andere leuke activiteiten. Een indoor drone race is altijd een leuke afsluiter.

Advies

Werkt u voor een bedrijf, gemeente of school en wilt u beroepsmatig met drones aan de slag? Drone Class staat u graag bij met advies. Van onafhankelijk advies over de aanschaf van drones tot een opleidingsplan om medewerkers klaar te stomen voor vluchten en het regelen van de administratie.

Maatwerk

Wij zijn niet vies van maatwerk. Integendeel zelfs. Heeft u extra of andere wensen, dan u op onze productpagina's leest? Geen probleem, neem gerust met ons contact op.

Voordeel bij Drone Class

Tot slot, een webshop is geen webshop zonder leuke acties.

0 reacties

  • Er zijn hier (nog) geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Drone Class

Wist u dat wij een slagingspercentage van 86% hebben? Uit evaluatie blijkt dat onze klanten gemiddeld een 8,9 als cijfer geven voor hun opleiding. Daar zijn wij trots op!

Tot onze opdrachtgevers behoren het MKB, gemeenten en scholen. Wilt u ook succesvolle scholing?

Contact ons