Welkom bij EU Dronebewijs - EU Dronebewijs

Het is zo ver! Drone Class heeft een online platform geopend voor uw dronebewijs, opleidingen, vlieglessen en teambuilding met drones.

Blik op de toekomst

De naam 'EU Dronebewijs' is gekozen met het oog op 31 december 2020. Vanaf deze dag moeten particulieren en ondernemers een verplicht dronebewijs halen voor vliegen in de open categorie. Via dit platform informeren wij u. Straks kunt u ook een online opleiding volgen. Hiermee kunt u zich voorbereiden op het examen.

Actuele opleidingen

Als u beroepsmatig wilt vliegen met drones, dan heeft u nu ook al behoefte aan een theorie opleiding. ROC-light bieden wij aan in de vorm van een avondopleiding en via Online Leren. Ook zullen wij een RPA-L opleiding gaan verzorgen.

Naast theorie opleidingen kunt u - vanaf medio augustus - ook professionele vlieglessen volgen. Dat raden wij echt aan. Wij leren u een drone besturen in GPS, ATTI en/of Manual mode.

Teambuilding en workshops

Drone Class maakt van uw teamuitje of teambuilding een succes. Wij geven vliegles met mini drones, verzorgen op verzoek Drone Stratego of andere leuke activiteiten. Een indoor drone race is altijd een leuke afsluiter.

Advies

Werkt u voor een bedrijf, gemeente of school en wilt u beroepsmatig met drones aan de slag? Drone Class staat u graag bij met advies. Van onafhankelijk advies over de aanschaf van drones tot een opleidingsplan om medewerkers klaar te stomen voor vluchten en het regelen van de administratie.

Maatwerk

Wij zijn niet vies van maatwerk. Integendeel zelfs. Heeft u extra of andere wensen, dan u op onze productpagina's leest? Geen probleem, neem gerust met ons contact op.

Voordeel bij Drone Class

Tot slot, een webshop is geen webshop zonder leuke aanbiedingen.

Drone classDrone regels

Geef een reactie

Alle reacties worden beoordeeld voor publicatie.

Uitgelicht

#Competentie certificaat Geen schriftelijk examen
Drone Class EU Dronebewijs
ActieprijsV.a. € 99,00 Standaard prijs€ 120,00
Reviews
Beschikbaar
Basisopleiding specifieke categorie - EU Dronebewijs
Drone Class Basisopleiding specifieke categorie
ActieprijsV.a. € 499,00 Standaard prijs€ 603,00
Reviews
Beschikbaar