Klant: Hoogheemraadschap Rijnland - EU Dronebewijs

Nederland ligt laag aan de kust en het land dient tegen water beschermd te worden. Drones zijn daarbij een nuttig hulpmiddel voor inspectie. Het Hoogheemraadschap van Rijnland vroeg aan Drone Class advies en opleiding. Wat hebben wij voor deze klant kunnen betekenen?

Vraag

Vanuit deze organisatie kwam de vraag om meer kennis over drones te borgen en het regelen van een ROC-light bedrijfsvergunning.

Klant

Het Hoogheemraadschap van Rijnland beheert de waterhuishouding voor 1,3 miljoen inwoners in de provincie Zuid-Holland. Er wordt gewerkt met een begroting van ruim 200 miljoen euro.

Uitdaging

Eerder zijn er al verschillende medewerkers opgeleid voor ROC-light. Er is echter nog niet eerder een ROC-light bedrijfsvergunning aangevraagd.

Oplossing

Wij hebben een opgeleide medewerker een versnelde RPA-L theorie opleiding aangeboden. Vervolgens is het praktijkgedeelte bij Drone Flight Company in Katwijk uitgevoerd. Aan de hand van een door ons opgesteld stappenplan en telefonische support is toegewerkt naar de aanvraag voor de ROC-light bedrijfsvergunning.

Resultaat

ROC-light is geregeld. Alle geslaagde medewerkers staan als piloten op deze bedrijfsvergunning, waardoor de opleidingsinspanning eindelijk is verzilverd. Middels een volledig RPA-L traject is er meer kennis over drones in de organisatie gebracht.

Klanten

Geef een reactie

Alle reacties worden beoordeeld voor publicatie.

Uitgelicht

#Competentie certificaat Geen schriftelijk examen
Drone Class EU Dronebewijs
ActieprijsV.a. € 99,00 Standaard prijs€ 120,00
Reviews
Beschikbaar
Basisopleiding specifieke categorie - EU Dronebewijs
Drone Class Basisopleiding specifieke categorie
ActieprijsV.a. € 499,00 Standaard prijs€ 603,00
Reviews
Beschikbaar