Nieuwe release: DJI Air 2S

Deze blog wordt u aangeboden door Drone Class, uw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

DJI is met een nieuwe drone op de markt gekomen, de DJI Air2S. Deze drone is de verbeterde versie van de DJI Mavic Air 2. DJI heeft bij deze drone voornamelijk gefocust op het verbeteren van de camera kwaliteit en het vergemakkelijken van het vliegen met de drone. Dit heeft geresulteerd in een krachtig toestel, dat in hoge kwaliteit opnames kan maken door zowel een beginnende als een gevorderde dronepiloot.

Drone

De DJI Air 2S weegt 595 gram. Hierdoor kan de drone in zowel subcategorie A2 als subcategorie A3 gevlogen worden. De maximale snelheid ligt rond de 70 km/uur en de accu van de drone gaat ongeveer een half uur mee. De drone heeft een compact en vouwbaar ontwerp, zoals we van de DJI Mavic 2 gewend zijn. Hierdoor is de drone gemakkelijk mee te nemen.

De radio controller is dezelfde controller als van de DJI Mavic Air 2, maar het bereik is wel toegenomen tot 8 km, in ideale omstandigheden.

Camera

De verbeterde camera kwaliteit op de DJI Air 2S is een must. De drone beschikt over een 20MP 1-inch sensor. Hierdoor gaat de beeldkwaliteit omhoog en zorgt de sensor voor een hoge ISO respons. Dit resulteert in minder beeldruis bij weinig licht. Beelden die met ISO 3200 worden gemaakt zijn opmerkelijk ruisloos. De maximale videoresolutie is een stuk hoger ten opzichte van de DJI Mavic 2. Deze drone kan beeldopnames maken in 5,4K tot 30fps of 4K tot 60fps. De maximale fotoresolutie is 20 megapixels. Foto’s kunnen in JPG of DNG RAW formaat worden opgeslagen.

Vliegfuncties

De DJI Mavic series staat bekend om haar vliegfuncties. Of je nu een beginner bent of een expert, iedereen kan met plezier de DJI Air 2S vliegen. De drone beschikt over twee vooruit gerichte obstakelsensoren: twee schuin omhoog gerichte obstakelsensoren en twee achterwaarts gerichte sensoren. Hierdoor kan de drone automatisch obstakels vermijden, ook bij hoge vliegsnelheden.

Daarnaast komt DJI met een nieuwe vliegfunctie, namelijk mastershots. De drone berekend zelf het beste vliegpad om een bepaalde camerabeweging uit te voeren. Dit is een handige manier voor beginnende piloten om automatisch mooie dronebeelden te laten maken.

Wet en regelgeving

De DJI Air 2S weegt 595 gram. Hierdoor mag de drone in zowel subcategorie A2 als subcategorie A3 worden gevlogen tot eind 2023. In subcategorie A2 mag de drone boven bebouwing vliegen, met minimaal 50 meter afstand tot niet-betrokken personen. In subcategorie A3 moet je verplicht 150 meter afstand houden tot bebouwing.

Toestel bestellen

Bestel de DJI Air 2S met eventueel de Fly More Combo of met extra Smart Controller in onze webshop.

EU Dronebewijs

Zin om met de DJI Mavic Air 2S aan de slag te gaan? Deze drone heeft helaas geen C-label. Voor de DJI Mavic Air 2S heeft u in elk geval het basiscertificaat A1-A3 nodig en is het aanvullende certificaat A2 een keuze.

Relevante artikelen

  • Open categorie
  • Specifieke categorie
Drone Class bouwt verder uit

28-06-2022

Drone Class bouwt verder uit

Ook in 2022 werken wij vanuit Drone Class aan ons bedrijf en assortiment. In deze blog komen de belangrijkste zaken aan bod.

  • Open categorie
De 10 mooiste dronelocaties in Italië

21-06-2022

De 10 mooiste dronelocaties in Italië

Italië kent veel mooie drone locaties met wisselende natuur en bebouwing. Wij hebben tien gave locaties verzameld waar u legaal met uw drone kunt vliegen.

  • Open categorie
Kom naar de Marinedagen 2022

10-06-2022

Kom naar de Marinedagen 2022

Drone Class is van de partij tijdens de nationale Marinedagen 2022 in Den Helder met informatie en demonstraties.

  • Open categorie
Hoe bestuurt je een DJI drone?

09-06-2022

Hoe bestuurt u een DJI drone?

Wilt u voor het eerst met een DJI drone vliegen? In deze blog leggen wij uit hoe u het toestel kunt besturen. Zo kunt u voorbereid aan uw vlucht beginnen.

  • Toestellen
Nieuwe release: DJI Mini 3 Pro

10-05-2022

Nieuwe release: DJI Mini 3 Pro

De nieuwe versie uit de mini series, DJI Mini 3 Pro is gelanceerd. Dit toestel drone heeft vele nieuwe opties waar we u graag meer over vertellen.

  • Toestellen
Nieuwe release: DJI M30T

02-05-2022

Nieuwe release: DJI M30T

Het nieuwe vlaggenschip voor de professionele dronegebruiker is de DJI M30T, dat samen met DJI Dock een zeer schaalbare drone-in-a-box oplossing belooft.

  • Toestellen
Nieuwe release: DJI Mavic 3

09-12-2021

Nieuwe release: DJI Mavic 3

Afgelopen maand verraste DJI ons met het nieuwste toestel in de DJI Mavic series: De DJI Mavic 3.
  • Toestellen
Nieuwe release: DJI Mavic 2 EA

05-06-2021

Nieuwe release: DJI Mavic 2 EA

In december 2020 kondigde DJI de Mavic 2 Enterprise Advanced aan. Wij hebben het toestel uitgebreid getest.