Drone Class bouwt verder uit

Deze blog wordt u aangeboden door Drone Class, uw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Ook in 2022 werken wij vanuit Drone Class aan ons bedrijf en assortiment. In deze blog een kort overzicht.

Update website

We hebben enkele pagina's in onze webshop aangepast naar aanleiding van de laatste inzichten en mogelijkheden op UX-gebied. Zo vindt u vernieuwde collectiepagina's voor de open categorie en specifieke categorie.

Specific endorsement modules

Voor operaties in de specifieke categorie met een hoger SAIL niveau (III t/m VI) moet de dronepiloot extra worden opgeleid. Denk aan nachtvluchten, het overvliegen van een mensenmenigte en transport van goederen. EASA heeft de zogenaamde specific endorsement modules voorgeschreven, die wij in het najaar van 2022 gaan aanbieden. U kunt dit beschouwen als een vervolg op de basisopleiding in de specifieke categorie. De productpagina kunt u alvast eens bekijken.

Recurrent training

Als geautoriseerd bedrijf moet u elk jaar het kennispeil van de piloot/piloten op peil houden. Hiervoor bieden wij een handige oplossing: Recurrent training. Deze training komt uit in september en kunt u nu alvast bestellen. Wij hebben het voor u extra aantrekkelijk gemaakt om deze training af te nemen.

Ops Center

Voor korte BVLOS afstandsvluchten met als doelgroep security/first responders, bouw-infra en de energiesector bieden wij een volledige B2B oplossing aan. Een drone-in-a-box, software, autorisatie en opleiding. Lees meer hierover en vraag een brochure aan.

Onderneming

Gezien onze toestelverkoop en plannen om Ops Centers mogelijk te gaan maken in Nederland, is dit het moment om scheiding aan te brengen tussen onze opleidingsactiviteiten en verkoop van goederen. Dit laatste brengen wij onder in een andere onderneming. Voor u als klant verandert er eigenlijk weinig. Het team van Drone Class blijft voor u klaar staan.

Meer bij Drone Class in het najaar

Nu de zomer een feit is, kijken wij alvast vooruit naar het najaar. Wij hebben voor al onze klanten een leuke, mooie verrassing die we nog heel even geheim houden... In het najaar doen we een aankondiging.

Namens ons team, dat inmiddels is uitgebreid, wensen u een fijne zomerse periode toe. In juli en augustus kunt u voor vragen gewoon bij ons terecht.

Relevante artikelen

  • Open categorie
De 10 tips voor het maken van de mooiste drone (vakantie)foto’s

28-07-2022

De 10 tips voor het maken van de mooiste drone (vakantie)foto’s

Een drone kan niet meer ontbreken in uw reisuitrusting. Wilt u uniekere en mooiere dronefoto’s maken? Lees dan onze tien tips in deze uitgebreide blog.

  • Open categorie
drone regels 2022

21-07-2022

Drone regels in 2022

Het is belangrijk om de actuele drone regels te kennen om hoge boetes te voorkomen. Wij informeren u graag over de belangrijkste drone regels in 2022.

  • Open categorie
Beste drones voor op vakantie

20-07-2022

Dit zijn de beste drones om mee te nemen op reis

Een drone kan bijna niet meer ontbreken in je reisuitrusting. Lees onze tips voor het aanschaffen van een drone en ons advies voor de beste reis drones.

  • Open categorie
De 10 mooiste dronelocaties in Italië

21-06-2022

De 10 mooiste dronelocaties in Italië

Italië kent veel mooie drone locaties met wisselende natuur en bebouwing. Wij hebben tien gave locaties verzameld waar u legaal met uw drone kunt vliegen.

  • Open categorie
  • Specifieke categorie
Drone Class bouwt verder uit

28-06-2022

Drone Class bouwt verder uit

Ook in 2022 werken wij vanuit Drone Class aan ons bedrijf en assortiment. In deze blog komen de belangrijkste zaken aan bod.

  • Specifieke categorie
BVLOS: Drone Class autorisatie

13-05-2022

BVLOS: Drone Class autorisatie

Drone Class wil het gebruik van BVLOS inspectievluchten aanjagen en vraagt via PDRA-G03 autorisatie aan bij de ILT in Nederland om dit mogelijk te maken.

  • Specifieke categorie
DJI FlightHub 2 (Beta)

22-04-2022

DJI FlightHub 2 (Beta)

Met de DJI FlightHub 2 software kunt u vluchten automatisch laten uitvoeren. In deze blog interessante functies en onze bevindingen.

  • Specifieke categorie
BVLOS training

19-04-2022

BVLOS training

BVLOS heeft de toekomst. Het vliegen buiten zichtafstand van de piloot brengt interessante toepassingsmogelijkheden met zich mee.